Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Covoras microfibra pentru scurgere vase, gri, 40x46cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
FO32809-G
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Covoras absorbant din microfibra pentru scurgerea si uscarea veselei. covorasul este confectionat din microfibra, material cu putere mare de absortie.
Este recomandat sa asezati covorasul langa chiuveta.
Potrivit pentru scurgerea si uscarea veselei si a tacamurilor de bucatarie.
Se spala usor.
Dimensiuni : 40 cm x 46 cm
Material : poliester (microfibra)
Culoare : gri
Covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor este un accesoriu util si practic in bucatarie, conceput special pentru a-ti usura munca de uscare a vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Cu dimensiunile sale de 40x46 cm, acest covoras compact se potriveste perfect pe blatul bucatariei tale.

Fabricat din microfibra de inalta calitate, covorasul are capacitatea de a absorbi eficient apa si de a permite scurgerea acesteia intr-un mod rapid si eficient. Astfel, vei putea usca vasele si ustensilele de bucatarie intr-un timp scurt si fara a lasa picaturi de apa pe suprafata blatului.

Covorasul este realizat intr-o nuanta eleganta de gri, care se potriveste cu orice decor si stil de bucatarie. Adauga un aspect placut si discret, completand perfect aspectul estetic al bucatariei tale.

Suprafata covorasului este texturata, astfel incat vasele si ustensilele de bucatarie sa fie mentinute in pozitie sigura si stabila in timpul procesului de uscare. De asemenea, materialul din microfibra este moale si protejeaza suprafata vaselor de zgarieturi si deteriorari.

Covorasul din microfibra este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau in masina de spalat, utilizand un ciclu delicat. De asemenea, se usuca rapid si este gata de utilizare in scurt timp.

Cu covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor in nuanta de gri, vei avea un ajutor de incredere in bucatarie. Absorbtia eficienta a apei, designul atragator si usurinta in utilizare il fac un accesoriu indispensabil in rutina ta de uscare a vaselor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura