Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Oliviera 4 piese din plastic - alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
PF1155701
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Oliviera 4 piese din plastic - alb este oliviera plastic, ce va asigura intr-un mod foarte simplu accesul la mirodenii: 2 recipiente pentru sare si piper si alte 2 recipiente pentru ulei si otet. Oliviera 4 piese din plastic - alb se asaza direct pe masa si veti avea la indemana aceste condimentele dorite.
Marime versatila, este perfecta pentru masa familiei dvs. Prezinta un design clasic, culoare neutra, ce poate fi asezata in orice bucatarie, indiferent de coloritul acesteia.
Oliviera 4 piese din plastic-alb este usor de curatat cu apa calda si detergent de vase.
Pentru depozitarea sarii, piperului, otetului si uleiului: dozare usoara si directionata.
Dozatoarele sunt perfecte pentru ulei, ulei de masline si ulei de rapita, otet, sos de soia, otet balsamic etc.
Recipientele sunt din sticla.

Dimensiuni: 11,5 x 10,5 x 19,5 cm.

Oliviera 4 piese din plastic-alb este un set practic si convenabil care va permite sa aveti acces usor la diferite mirodenii pe masa dvs. Acest set include 2 recipiente pentru sare si piper, precum si alte 2 recipiente pentru ulei si otet. Oliviera se asaza direct pe masa, oferindu-va acces rapid si comod la condimentele dorite.

Cu o marime versatila, Oliviera este perfecta pentru utilizarea la masa familiei dvs. Designul sau clasic si culoarea alba neutra se potrivesc in orice bucatarie, indiferent de stilul acesteia. Setul este fabricat din plastic durabil si usor de curatat, puteti spala recipiente cu apa calda si detergent de vase pentru o intretinere simpla si eficienta.

Fiecare recipient din setul Oliviera este special conceput pentru o dozare usoara si precisa a ingredientelor. Acestea sunt potrivite pentru depozitarea si servirea sarii, piperului, uleiului si otetului, precum si altor condimente si sosuri, cum ar fi sosul de soia sau otetul balsamic. Recipientele sunt realizate din sticla, oferindu-le un aspect elegant si asigurand pastrarea in conditii optime a continutului.

Cu dimensiunile sale de 11,5 x 10,5 x 19,5 cm, Oliviera 4 piese din plastic-alb se integreaza perfect in decorul dvs. de masa si va ofera practicitate si stil in acelasi timp. Alegeti acest set versatil pentru a va imbogati experienta culinara si a va aduce condimentele preferate la indemana intr-un mod elegant si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura