Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Satar macelarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62 lei Lei
Brand
OR141332
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Satar pentru carne, din otel inoxidabil, de inalta calitate; veti aprecia acest produs atunci cand veti taia carnea cu oase. Maner ergonomic. Satarul pentru macelarie este proiectat pentru prelucrarea si taierea carnii. Poate fi folosit si pentru pentru maruntire varza, gulii si alte legume, cum ar fi pregatirea preparatelor din bucataria asiatica.
Veti aprecia dalta din otel inoxidabil de inalta calitate atunci cand feliati pui, coaste, slanina si bucati mari de carne. Spre deosebire de cutite, este adaptat si pentru taierea carnii si oaselor - constructia sa generala este semnificativ mai grea, ceea ce permite dezvoltarea unei energii cinetice mai mari. Acest lucru va va ajuta sa taiati partile mai groase si nervoase ale carnii si oaselor, cu exceptia, desigur, a femururilor mari.

Tocatorul poate fi folosit si pentru felierea mica de legume (prin apasarea celeilalte maini pe partea neteda a lamei si felierea cu miscare agitata), la tocarea varzei, salatei si a altor legume, de ex. la pregatirea bucatariei asiatice.

Este usor de ascutit si poate fi spalat in masina de spalat vase. Uscati bine in masina de spalat vase. Folosirea frecventa a masinii de spalat vase toceste treptat lamele.

Dimensiuni: lungime 30 cm, latime 16 cm.
Material:otel inoxidabil.
Material: otel inoxidabil
Lungime (cm): 30
Greutate (g): 296
Lungimea lamei (cm): 16
Material maner: otel inoxidabil
Utilizare: dalta
Se poate spala in masina de spalat vase: da
Lungimea lamei: 15-25 cm

PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA SATAR MACELARIE!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura