Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 3 carlige cu ventuza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
419532
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aceste ventuze speciale sunt dotate cu un inel rosu care va va indica faptul ca acestea nu vor mai tine mult si se vor desprinde. Model patentat.

Material : plastic

Dimensiune : diametru 6 cm

Suporta pana la 3 kg.

Set de 3 bucati
Setul de 3 carlige cu ventuza este solutia ideala pentru agatarea obiectelor intr-un mod usor si practic. Aceste ventuze speciale sunt dotate cu un inel rosu patentat, care serveste ca indicator al durabilitatii lor. Atunci cand inelul rosu se ridica, este un semn ca ventuza nu mai poate sustine greutatea si trebuie inlocuita.

Fabricate din plastic rezistent, aceste carlige cu ventuza ofera o fixare sigura si puternica pe suprafete netede. Cu un diametru de aproximativ 6 cm, acestea sunt suficient de mari pentru a sustine obiecte de pana la 3 kg in greutate.

Setul contine 3 bucati de carlige cu ventuza, oferindu-ti multiple optiuni pentru a organiza spatiul si a atarna obiecte precum prosoape, perii de baie, haine sau alte accesorii. Aceste ventuze sunt ideale pentru utilizarea in baie, bucatarie sau orice alta zona in care ai nevoie de un suport suplimentar.

Instalarea este rapida si simpla: pur si simplu fixeaza ventuza pe suprafata neteda dorita si asigura-te ca este bine fixata. Pentru a indeparta ventuza, trebuie doar sa tragi de inelul de eliberare, iar aceasta se va desprinde fara a lasa urme sau a deteriora suprafata.

Alege setul de 3 carlige cu ventuza pentru a beneficia de o solutie practica si eficienta de organizare si agatare a obiectelor intr-un mod temporar si usor de utilizat. Cu inelul rosu patentat, vei fi mereu informat cu privire la durabilitatea ventuzelor, asigurandu-te ca obiectele tale sunt sustinute in siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura