Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Palnie larga, inox, 14x5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
ZKP5712
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Palnie larga, inox, 14x5 cm
Aceasta palnie, din otel inoxidabil, va ajuta sa turnati usor gemul si dulceata.
Este un element esential atunci cand va faceti gemuri si conserve de casa. Fabricata din otel inoxidabil durabil, aceasta palnie pentru gem va ajuta sa va pastrati mainile in siguranta si blaturile curate atunci cand va puneti conservele in borcane. Forma perfect turnata se potriveste cu majoritatea borcanelor de conserve si este un plus excelent pentru orice bucatarie!
Articol esential pentru conservele de casa
Otel inoxidabil durabil
Pastrati-va mainile in siguranta.
Material: inox.
Dimensiuni: 14x inaltime 5 cm.

Cu ajutorul acestei palnii largi din otel inoxidabil de 14x5 cm, veti putea turna cu usurinta gemul si dulceata in borcane, fiind un instrument esential atunci cand va pregatiti conserve si gemuri de casa. Fabricata dintr-un otel inoxidabil durabil, aceasta palnie pentru gem va va ajuta sa va pastrati mainile in siguranta si blaturile curate atunci cand umpleti borcanele cu delicioasele dvs. preparate.

Aceasta palnie are forma perfect turnata pentru a se potrivi cu majoritatea borcanelor de conserve, asigurandu-va ca procesul de umplere se desfasoara fara stropi sau scurgeri. Fiind fabricata din material de inalta calitate, in acest caz inox, palnia este rezistenta si durabila, garantandu-va ca o veti putea utiliza de nenumarate ori, de fiecare data oferindu-va aceeasi performanta impecabila.

Indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau doar doriti sa va bucurati de avantajele preparatelor de casa, aceasta palnie pentru gem este un articol esential in bucataria dvs. Odata ce o veti incerca, veti aprecia cat de usor este sa umpleti borcanele si sa va pastrati bucataria ordonata.

In concluzie, aceasta palnie larga din inox de 14x5 cm este un accesoriu indispensabil atunci cand va pregatiti conserve si gemuri de casa. Fabricata din material rezistent, va va ajuta sa umpleti borcanele cu gem si dulceata cu usurinta si precizie, pastrandu-va in acelasi timp mainile in siguranta si bucataria curata. Daca sunteti un iubitor al gatitului si apreciati calitatea si practicitatea, aceasta palnie pentru gem va fi un plus excelent pentru orice bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura