Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare 8 oua, 21x7,2x11 cm, gri, Fun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Brand
ZKB7904-G
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie depozitare 8 oua, 21x7,2x11 cm, gri, Fun
Cutia de depozitare a oualor este fabricata din material PP alimentar, fara BPA, sigura si ecologica, robusta si durabila; poate fi stivuita si depozitata,economisind spatiu, astfel incat frigiderul sa fie organizat, curat si usor de utilizat.
Structura din plastic de inalta calitate poate rezista utilizarii zilnice, este rezistenta la praf si umezeala si este usor de transportat. Capacul robust al recipientului poate fi stivuit pentru a mari spatiul de depozitare al frigiderului.
Designul canelurii, fiecare ou este plasat separat pentru a preveni tremuratul si pentru a preveni efectiv coliziunea si craparea oului. Pentru a mentine integritatea si prospetimea fiecarui ou, ideal pentru bucatarie, camping, picnic, fiind un produs esential.
Cutia pentru oua poate pastra 8 oua, ceea ce este potrivita pentru aproape toate tipurile de oua si oua de rata de pe piata. Cutia pentru oua este o cutie transparenta, puteti spune cu usurinta starea si cantitatea oualor din interior. Este convenabil sa va completati inventarul de oua la timp!
Foarte potrivita pentru depozitare la frigider. Ideala pentru frigidere, congelatoare, bucatarii, dulapuri de bucatarie, camping si picnicuri. Cutia de oua are o capacitate de transport puternica, senzatie confortabila a mainii, margini netede, utilizare in siguranta si depozitare 100% sigura a alimentelor!
Dimensiuni: 21x7,2x11 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Cutie depozitare 8 oua, 21x7,2x11 cm, gri, Fun.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura