Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Mini masina de cusut, portabila, 20x6,5x6,5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Brand
ZCT2036
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mini masina de cusut, portabila, 20x6,5x6,5 cm
Design portabil perfect: mini masina de cusut portabila, usoara si compacta, usor de transportat, design ergonomic. Puteti rezolva cu usurinta problema cusaturii atunci cand intalniti problema de urgenta a ruperii bruste, ceea ce este foarte convenabil. Masina de cusut portabila este un ajutor bun pentru viata, potrivita pentru acasa, calatorii etc.
Utilizat pe scara larga si usor de utilizat: mica masina de cusut, de uz casnic, este potrivita pentru tesaturi, haine, pantaloni, blugi, tricouri, perdele si tapet. Il pot folosi si incepatorii, copiii pot DIY, coase haine mici, batiste etc., poate cultiva obiceiul copiilor de buna practica si poate adauga mai multa distractie
Doua moduri de alimentare: puteti utiliza direct 4 baterii AA pentru alimentare (bateriile nu sunt incluse). Usor de utilizat, dupa instalarea bateriilor trebuie doar sa apasati butonul de pornire pentru a o utiliza.
Masina de cusut portabila - rapid si eficace.
Unelte complete: Cutia include: 1 bucata mini masina de cusut portabila si alte 8 accesorii, printre care: bobine, ac de cusut, tija lunga, infilatoare de ata.
Cadou practic: masina de cusut portabila poate rezolva perfect micile probleme de cusut si o puteti oferi prietenilor si familiei.
Material: plastic.
Dimensiuni: 20x6,5x6,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura