Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sita antistropire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
OR122593
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sita antistropire reprezinta un filtru de protectie ce previne stropirea cu ulei atunci cand prajiti. O puteti folosi ca un filtru pentru drenarea uleiului.
Cand uleiul fierbinte stropeste in timp ce prajiti fripturile preferate, delicatese de peste, legume pane si branzeturi sau chiftele, o plasa de protectie in forma de capac va va ajuta.
Previne stropii de ulei fierbinte, contaminarea aragazului si a blatului de bucatarie. Maner practic din plastic.
Material: metal, plastic
Diametru (cm): 29
Greutate (g): 109
Forma: rotunda
Utilizare: la prajit
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
La cuptor cu microunde: nu
La cuptor: nu
Diametru: 20-30 cm

Material: metal, plastic.
Dimensiuni: diametrul: 29 cm.
PRACTIC - Capac de protectie cu diametrul de 29 cm pentru o tigaie sau oala. Previne stropirea grasimii fierbinti in timpul prajirii.
SOLID - Fabricat dintr-o sita din metal argintiu dens, iar manerul este din plastic portocaliu rezistent. Capacul este solid si durabil. Daca este folosit corect, va dura multi ani.
UNIVERSAL - Se potriveste vaselor cu un diametru de pana la 29 cm. O putem folosi si ca sita pentru turnarea uleiului sau a altui lichid, ceea ce face mai usoara separarea lichidului de mancare. Va functiona bine atunci cand prajiti carnea, pestele si legumele.
HANDY - Echipat cu un maner antiderapant, care asigura o utilizare confortabila si sigura. Va va permite sa transportati capacul fara riscul de arsuri.
FUNCTIONALA - Datorita acesteia, vom pastra aragazul si blaturile ordonate in timp ce gatim. Puneti-l in tigaie pentru a evita stropirea cu ulei sau sos.
Capac de protectie pentru a preveni stropirea cand gatiti sau prajiti in bucatarie. Datorita acesteia, vom evita murdaria de pe suprafata aragazului si hainele cauzate de stropirea, de exemplu, cu ulei. In plus, previne arsurile neplacute si periculoase. Convenabil de utilizat. Solid facut. Datorita dimensiunii sale plate, il putem depozita cu usurinta. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura