Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cuier usa metalic - bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Brand
ZHD4447
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cuier usa metalic - bej - opteaza pentru simplitate cu acest cuier cu carlige pentru haine!
Suport de haine fara gaurire. Datorita designului "peste usa", este foarte usor sa instalati cuierul cu carlige pe usile standard fara sa gauriti, in cateva secunde. Suportul pentru haine cu 8 carlige ofera spatiu suplimentar de depozitare. Acest cuier cu carlige pentru haine foloseste pe deplin spatiul usii si transforma coltul neobservat in spatiu de depozitare.
Carligele cu cap rotund, din lemn sunt mai groase, ceea ce inseamna ca nu deterioreaza hainele. Perfect pentru haine, genti, sepci, umbrele, paltoane, prosoape, jachete etc.
Design universal: se potriveste perfect cu usile standard. Pentru a inchide usa, spatiul de deasupra usii trebuie sa aiba mai mult de 1,5 mm . Atata timp cat grosimea usii nu depaseste 4,5 cm, poate fi utilizata in mod normal, dormitor, baie, bucatarie, disponibila oriunde, puteti atarna jachete, paltoane, prosoape, esarfe, genti de mana, etc. si atunci puteti sa va luati ramas bun la haos.
Convenabil si multifunctional - Se potriveste tuturor usilor standard cu o grosime de pana la 4,5 cm.
Modern si simplu - Aceste carlige de depozitare sunt perfecte pentru usile dormitorului, usilor de baie, usilor de bucatarie, usilor de birou, usilor goale, spalatoriei, caselor mici, usilor dormitorului.
Design bej, cu capete din lemn rotund.
Instalare usoara - Nu este necesara gaurirea.
- Compozitie principala: metal.
Dimensiuni: lungime 29 x adancime 14 x inaltime 19 cm.

Pretul este pentru 1 bucata Cuier usa metalic - Bej.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura