Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
PF11500VE
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, verde este practica atunci cand doriti sa decongelati carnea sau pestele.
Grilajul este foarte bun intrucat apa scursa din produsele inghetate nu va intra in contact cu produsul pe care doriti sa il dezghetati.
Puteti dezgheta mancarea fara a consuma energie, astfel incat carnea si pestele sunt gata de gatit.
Fara consum de energie - Cea mai accesibila si mai simpla este o tava pe care nu trebuie sa cheltui nimic.
Foarte igienic: apa din procesul de dezghetare curge in recipient, nu se scurge pe blatul din bucatarie si poate fi curatata manual sau in masina de spalat vase.
Dimensiuni: 32 x 21,5 x h 6 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, verde.
Material:plastic.

Tava pentru decongelare, cu dimensiunile de 32 x 21,5 x inaltime 6 cm, este un accesoriu practic si util atunci cand doriti sa decongelati carnea sau pestele.

Grilajul special al tavii este conceput astfel incat apa scursa din produsele inghetate sa nu intre in contact cu alimentele pe care doriti sa le dezghetati. Acest aspect asigura o igiena sporita si previne contaminarea alimentelor in timpul procesului de dezghetare.

Un avantaj major al acestei tavi este ca permite dezghetarea alimentelor fara a consuma energie electrica sau alte resurse. Astfel, puteti economisi energie si timp, iar carnea si pestele vor fi pregatite rapid pentru a fi gatite.

De asemenea, tava pentru decongelare este o optiune accesibila si simpla, fara costuri suplimentare. Nu este necesara achizitionarea de produse sau echipamente scumpe pentru a realiza procesul de dezghetare eficient.

Un aspect important in ceea ce priveste igiena este faptul ca apa rezultata din procesul de dezghetare se aduna in recipientul tavii. Astfel, nu se va scurge pe blatul din bucatarie, pastrandu-l uscat si curat. Apa poate fi ulterior curatata manual sau in masina de spalat vase, asigurand o igiena corespunzatoare a tavii.

Cu dimensiunile de 32 x 21,5 x inaltime 6 cm, tava pentru decongelare ofera suficient spatiu pentru a dezgheta diferite tipuri de alimente. Indiferent daca este vorba despre carne, peste sau alte produse congelate, aceasta tava este un instrument util in bucataria dvs.

In concluzie, tava pentru decongelare cu dimensiunile si caracteristicile mentionate este un ajutor eficient in procesul de dezghetare a alimentelor. Prin intermediul acesteia, puteti realiza dezghetarea rapida si igienica a carnii sau a pestelui fara a consuma energie si fara a complica procesul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura