Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, albastra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
PF11500A
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, albastra este practica atunci cand doriti sa decongelati carnea sau pestele.
Grilajul este foarte bun intrucat apa scursa din produsele inghetate nu va intra in contact cu produsul pe care doriti sa il dezghetati.
Puteti dezgheta mancarea fara a consuma energie, astfel incat carnea si pestele sunt gata de gatit.
Fara consum de energie - Cea mai accesibila si mai simpla este o tava pe care nu trebuie sa cheltui nimic.
Foarte igienic: apa din procesul de dezghetare curge in recipient, nu se scurge pe blatul din bucatarie si poate fi curatata manual sau in masina de spalat vase.
Dimensiuni: 32 x 21,5 x h 6 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Tava pentru decongelare, 32 x 21,5 x 6 cm, albastra.
Material:plastic.

Tava pentru decongelare cu dimensiunile de 32 x 21,5 x 6 cm si culoarea albastra este un instrument practic atunci cand doriti sa decongelati carne sau peste. Cu ajutorul acestei tavi, procesul de dezghetare devine mai eficient si mai igienic.

Grilajul special al tavii este conceput pentru a asigura ca apa scursa din produsele inghetate nu intra in contact direct cu alimentele pe care doriti sa le dezghetati. Acest lucru ajuta la mentinerea prospetimii si sigurantei alimentelor, evitand riscul contaminarii sau pastrarea lor intr-o stare umeda.

O caracteristica importanta a acestei tavi pentru decongelare este faptul ca nu necesita consum de energie suplimentar. Astfel, puteti decongela carnea si pestele in mod natural, fara a fi nevoie sa utilizati aparate electrice sau alte surse de caldura. Aceasta nu doar economiseste energie, dar va si permite sa pregatiti rapid alimentele pentru gatit.

Un alt avantaj al acestei tavi pentru decongelare este igiena. Apa rezultata in timpul procesului de dezghetare se scurge in recipientul tavii, evitand astfel scurgerea pe blatul de bucatarie. Astfel, puteti curata tava manual sau o puteti introduce in masina de spalat vase, asigurandu-va ca ramane curata si pregatita pentru utilizare ulterioara.

Tava pentru decongelare are dimensiunile ideale pentru a gazdui diverse produse alimentare si ofera un spatiu generos pentru dezghetare. Cu ajutorul ei, veti putea decongela alimentele intr-un mod eficient si practic, mentinand calitatea si siguranta acestora.

Datorita caracteristicilor sale deosebite, aceasta tava pentru decongelare aduce beneficii semnificative in bucataria dvs. si va ajuta sa pregatiti mese delicioase intr-un mod simplu si convenabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura