Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava dubla pentru tacamuri turcoaz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Brand
PF11200G0
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tava dubla pentru tacamuri turcoaz va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare si una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spatiul de stocare de la baza.
Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri turcoaz si nu include tacamuri.

Tava dubla pentru tacamuri turcoaz va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie, precum si a altor obiecte mici din casa sau birou. Cu dimensiunile de 40 x 30 x 7 cm, aceasta tava este potrivita pentru a se integra in diverse spatii.

Organizatorul tacamurilor este extensibil si vine cu doua tavi de stivuire, una mare si una mica, cu cea mai mica fiind mobila. Acest sistem de tavi va permite sa ajustati dimensiunea si configurarea pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Cu ajutorul tava duble pentru tacamuri, puteti organiza eficient tacamurile, ustensilele, produsele cosmetice, articolele de birou sau alte obiecte mici in bucatarie, baie, dulapuri, camari, birouri, garaje si multe altele.

Fabricata din plastic durabil, tava dubla pentru tacamuri este usor de curatat cu apa calda si detergent pentru vase. Materialele rezistente asigura ca aceasta tava va rezista in timp si va va servi in organizarea eficienta a obiectelor. Culisarea sa faciliteaza accesul la spatiul de stocare de la baza, permitandu-va sa va accesati usor tacamurile si ustensilele.

Pretul mentionat este pentru o singura bucata a tavii duble pentru tacamuri turcoaz si nu include tacamuri. Cu ajutorul acestei tavi practice si versatile, veti putea sa aveti ordine si acces usor la tacamurile si ustensilele de bucatarie, contribuind la organizarea eficienta a spatiului dvs. de bucatarie sau a altor incaperi in care doriti sa utilizati aceasta tava utila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura