Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Spatula bucatarie, paleta cu maner de lemn de fag 36 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
WW41067
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Spatula bucatarie ti paleta cu perforatii si maner de lemn de fag de 36 cm. Paleta de bucatarie este un accesoriu indispensabil atunci cand gatiti. PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA,
Paleta de bucatarie se foloseste la intoarcera sau scoaterea produselor fierbinti din tigaie.
Manerul este confectionat din lemn de fag iar paleta propriu zisa din nylorn.
Dimensiuni : latime 10 cm x inaltime 5 cm x inaltime 36 cm.
Material : lemn fag + nylon.
Spatula de bucatarie cu paleta si maner de lemn de fag este un instrument indispensabil in orice bucatarie. Aceasta spatula are o lungime totala de 36 cm, oferindu-ti confort si control in timpul utilizarii.

Paleta spatulei este fabricata dintr-un material rezistent si durabil, care rezista la temperaturi ridicate, astfel incat sa poti folosi spatula in siguranta in timpul gatitului. Forma ergonomica a paletei faciliteaza adunarea si manipularea ingredientelor in timpul gatitului, precum si intoarcerea alimentelor pe tigaie sau gratar.

Manerul de lemn de fag ofera un aspect elegant si natural, adaugand un farmec rustic in bucatarie. Acesta este confortabil de tinut in mana si rezistent la caldura, permitandu-ti sa manevrezi spatula fara a te arde.

Cu ajutorul acestei spatule de bucatarie, vei putea gati cu usurinta si precizie, manipuland ingredientele si alimentele cu dexteritate. Este potrivita pentru utilizarea intr-o varietate de preparate, de la prajituri si omlete pana la carne si legume gatite la tigaie sau gratar.

Spatula de bucatarie cu paleta si maner de lemn de fag este un instrument versatil si durabil, care te va ajuta sa gatesti intr-un mod eficient si placut. Adauga un aspect natural si cald in bucataria ta, fiind un element esential in arsenalul tau culinar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura