Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie, cos depozitare textil, pliabil cub 31x31cm - negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Brand
WW21958-N
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie, cos depozitare textil, pliabil tip cub 31x31cm negru
Depozitati si organizati orice obiecte si articole din casa :textile, rechizite, jucarii, carti etc., folosind cutii de depozitare cu pereti pliabili. Folositi cutii pentru depozitare pentru a organiza fiecare incapere a casei dvs.
Este modalitatea perfecta de a personaliza, organiza si depozita lucruri in casa, birou, apartament si alte spatii de locuit.
Stil la moda: realizata pentru a se potrivi cu stilul de decor interior in orice camera din casa sau birou.
Utilizati ca organizatoare de dulap, depozitare de carti, organizatoare de haine, organizatoare de jucarii pentru copii, organizare de sufragerie, depozitare de jucarii pentru animale de companie (pisica si caine), depozitare de prosoape si multe alte utilizari.
Fabricat din carton cu material rezistent, necusut. Maner frontal intarit pentru a introduce sau scoate cu usurinta cutia din dulapuri sau rafturi. Pliabil pentru transport sau depozitare, atunci cand nu este utilizat.
Cutia textila tip cub pentru depozitare este practica si eleganta, in acelasi timp. Cutia are peretii intariti si pliabili, este prevazuta cu maner si poate fi folosita separat dar poate fi pusa si in dulapul dvs. Daca sunteti in cautare de cutii pentru depozitare, atunci cutia pliabila tip cub este alegerea perfecta. .
Fabricat din tesatura netesuta, carton
Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm.
Pretul este pentru 1 bucata Cutie, cos depozitare textil, pliabil tip cub 31x31cm-negru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura