Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Covoras antiderapant pentru sertare 100x45cm - Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
SEBQ01019973243
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Covoras antiderapant pentru sertare 100x45cm - Quttin este non-adeziv si anti-alunecare - aceast covoras pentru sertar este non-adeziv si poate fi introdus cu usurinta. Suprafata sa previne alunecarea veselei si a articolelor fragile in sertare si rafturi.
Impermeabil si rezistent la ulei: covorasul nostru este impermeabil, rezistent la ulei, rezistent la pete si mucegai, lavabil si reutilizabil, facandu-va dulapul, sertarul, frigiderul mai ordonate. Puteti spala covorasul sau il puteti sterge cu apa, usor de curatat.
Material sigur fara BPA - covorasul antiderapant pentru sertare este realizat din material EVA sigur pentru alimente, care este moale, durabil, inodor si fara BPA. Poate intra direct in contact cu alimente, fructe si legume.
Usor de taiat - covorasul de dulap de 100 x 45 cm, utilizare flexibila, il puteti taia pentru a se potrivi cu orice dimensiune si forma, ca suporturi, mouse pads, cu rol pentru a va bricola casa si bucataria.
Multifunctional - pentru sertarele, rafturile si insertiile dulapului, este potrivit pentru casa si bucataria dumneavoastra. Il poti pune in frigider, ca un covoras, pentru a pastra fructele si legumele proaspete. Poate fi folosit si pentru a va proteja dulapurile, sertarele, mesele, rafturile, blaturile si suporturile pentru pantofi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura