Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dui de ornare Twist - gros

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei Lei
Brand
EPUIZAT-OR153027
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dui de ornare Twist - gros este o duza ornat prajituri, perfecta pentru decorarea brioselor, prajiturilor, torturilor, etc.
Material: otel inoxidabil.
Dimensiuni: diametru 2,5 cm, inaltime 6 cm.
Material: otel inoxidabil
Inaltime (cm): 6
Diametru (cm): 2,5
Greutate (g): 12
Forma: ondulare

Duiul de ornare "Twist-gros" este accesoriul ideal pentru a adauga un aspect decorativ si sofisticat prajiturilor, brioselor, torturilor si multe alte delicatese. Fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate, acest dui de ornare este durabil si rezistent in timpul utilizarii.

Cu dimensiunile sale bine proportionate, duiul de ornare "Twist-gros" este conceput pentru a crea modele de ondulare pe suprafata prajiturilor. Are un diametru de 2,5 cm si o inaltime de 6 cm, oferindu-va posibilitatea de a realiza decoratiuni precise si bine definite.

Fabricat din otel inoxidabil, acest dui de ornare este sigur pentru contactul cu alimentele si asigura o aplicare uniforma a decorurilor pe produsele de patiserie. Materialul rezistent si durabil face ca acest dui sa fie potrivit pentru utilizare pe termen lung si asigura ca decoratiile dvs. vor arata impecabil.

Duiul de ornare "Twist-gros" este usor de utilizat si ofera o manevrabilitate excelenta. Cu acest dui, veti putea crea modele de ondulare frumoase si armonioase, adaugand un plus de eleganta si rafinament deserturilor dvs.

Indiferent daca sunteti un cofetar profesionist sau un pasionat de gatit, acest dui de ornare va ofera posibilitatea de a va exprima creativitatea si de a transforma orice prajitura sau tort intr-o opera de arta dulce. Cu ajutorul duiului "Twist-gros", veti putea sa impresionati si sa surprindeti placut oaspetii si cei dragi prin prezentarea unor deserturi elegante si frumos ornate.

Adaugati o nota de sofisticare si originalitate prajiturilor si torturilor dvs. cu ajutorul duiului de ornare "Twist-gros". Transformati preparatele dulci in opere de arta culinare si bucurati-va de momente delicioase si estetice in fiecare ocazie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura