Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma tort detasabila - Inima

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Brand
OR122288
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma tort detasabila - Inima este o forma de tort primavaratica si detasabila.
Este prevazuta cu o catarama pentru indepartarea usoara a prajiturilor. Forma tort detasabila-Inima o puteti folosi pentru produse de patiserie coapte la cuptor, delicatese din carne, precum si pentru prepararea diferitelor prajituri aspic si necoapte.
Formele din tabla sunt un clasic incercat si testat de ani de zile, iar modelele cu catarama, datorita carora matrita este deschisa / extinsa, sunt foarte populare printre brutarii si cofetarii de vacanta si entuziasti. Aceasta forma clasica din tabla, cu diametrul de 24 cm este echipata cu un fund detasabil si o forma interioara pentru inima, pentru coacerea bunatatilor dulci sau sarate.
Puteti coace un corp de tort clasic , budinca sarata, umplutura sau puteti crea un desert necopt. Introducand o forma de inima, ai posibilitatea de a coace delicatese pentru cei dragi, un tort pufos de ziua de nastere sau un cheescake preferat, pentru un partener sau cei dragi.

Matrita este potrivita pentru cuptoare electrice, cu aer cald si pe gaz si poate rezista la temperaturi de pana la 230 C.

Dupa utilizare, poate fi spalata in mod obisnuit, cu apa calda si detergent, apoi lasata sa se usuce corespunzator si depozitata. Cand aluatul este copt mai tare, umplutura trebuie doar lasata sa se inmoaie.
Material: tabla.
Suprafata antiaderenta: nu
Inaltime (cm): 6,5
Diametru (cm): 24
Greutate (g): 377
Forma: inima
Utilizare: pentru tort
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
La cuptor cu microunde: nu
La cuptor: da
Material: tabla.
Forma de tort 2 in 1, fie ca veti crea o forma rotunda sau o forma a inimii, produsele, cu siguranta vor fi delicioase!
Dimensiuni: diametru 24 cm, inaltime 6,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura