Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Floare artificiala ramura lavanda 36 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
GER40871099
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Floare artificiala ramura lavanda 36 cm - acest buchet minunat cu flori de lavanda lila va aduce bucurie ani de zile si va incanta pe cei care le privesc.
Ramura cu florile luxuriante, vesnice! Pot fi asezate intr-o vaza sau drapate, ca un aranjament floral, ele devin o adevarata atragere a privirii!
Florile artificiale au avantajul ca nu necesita intretinere si astfel vor fi frumoase tot timpul anului. Florile artificiale vor decora interiorul pe tot parcursul anului. Modelul 3 D si coloritul specific ofera autenticitate. Perfecta pentru decorarea nuntii, decorarea casei si gradinii dvs., birou, cafenea etc.
Perfecta pentru decorarea nuntii, decorarea casei si gradinii dvs., birou, cafenea etc.
Floare artificiala ramura lavanda 36 cm - proiectata la cele mai inalte standarde, cu detalii deosebite, pentru a le oferi un aspect si o senzatie realiste.
Inalta calitate si vibrante, colorate cu o nota reala, naturala.
Utilizare multipla: bine realizata si colorata vibrant, arata grozav pentru decorarea casei sau a locatiilor, cum ar fi nunta, magazin, restaurant, birou etc. Potrivita pentru utilizare in interior si exterior, creand un mediu placut. Asociati-le cu o varietate de flori si aranjamente diferite sau folositi-le singure.
SFATURI: Nu le expuneti la lumina puternica a soarelui!
Material: plastic.
Dimensiuni: 7 cm x 36 cm lungime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura