Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cuier cu 5 agatatoare duble, metal si lemn Woody - alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Brand
FO22385-A
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cuier cu 5 agatatoare duble, metal si lemn Woody - alb - Fixare fara unelte.
Suport pentru haine cu 5 carlige duble, pentru atarnat peste usa. Cadru metalic robust, cu finisaj durabil, rezistent la rugina. Ideal pentru agatat prosoape, paltoane, haine, jachete, halate, palarii, esarfe, genti, lese pentru caini.
Nu este nevoie de gaurire. Usor de instalat instantaneu, pe spatele usii baii, intrarea in casa, holuri, dormitoare, camere utilitare, dulapuri, garaje; nu necesita unelte sau gaurire.
Acest suport de haine tip cuier cu 5 agatatoare duble ofera depozitare instantanee in dulapuri sau in spatele usilor interioare. Ideal pentru agatat accesorii, prosoape de baie, papusi, genti, saluri, esarfe pentru cap, rucsacuri, genti, paltoane si multe altele.
Contururile netede si capetele rotunde, ale acestor carlige duble sunt concepute pentru a fi usor de pus haine si pentru a agata gentile; perfect pentru imbracaminte pentru barbati si femei.
Designul cu carlig dublu (sus/jos) ofera spatiu amplu de depozitare intr-un format compact, care economiseste spatiu; Ideal pentru spatii mici, perfect pentru oricine are nevoie de mai mult spatiu de depozitare. Utilizati in holuri si in dulapurile de la intrare pentru a crea o zona de agatare pentru haine, jachete de vant, pulovere, paltoane, palarii, esarfe, lese pentru caini, genti, rucsacuri si posete.
Instalare usoara - decorativ si functional, acest suport de haine robust va va oferi spatiu suplimentar de depozitare exact acolo unde aveti nevoie; instalati-l instantaneu in intrari, foaiere, dormitoare, bai, spalatorii, dulapuri, garaje si multe altele, atarnand peste usile interioare.
Dimensiuni : latime 48 cm x adancime 4,5 cm x inaltime 21,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura