Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac decorator turta dulce

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei Lei
Brand
OR142234
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac decorator pentru turta dulce este intotdeauna gata sa va ajute sa decorati cu glazura, simplu si usor, turta dulce. Sacul decorator il puteti folosi de mai multe ori.
Fursecurile din turta dulce, asa cum sunt pictate,pot fi decorate folosind pungi speciale cu varf subtire de plastic , care vor permite o linie precisa atunci cand decorati prajiturile din turta dulce. Baza este, desigur, zahar pudra fin, fara cocoloase, combinat cu proteine ??si o picatura de lamaie.
De asemenea, puteti decora, prajiturile de ziua de nastere sau prajiturile moi.
Pungile de plastic transparente pot fi folosite de mai multe ori, au o sudura solida. Diametrul orificiului din varf de aproximativ 1,5 mm.
Material: plastic.
Dimensiuni: 25.5x16.5cm. Diametrul gaurii in varf: aproximativ 1,5 mm.
Material: plastic
Lungime (cm): 25.5
Latime (cm): 16.5
Greutate (g): 3
Utilizare: pentru turta dulce
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
UTIL - Punga de patiserie, lungime 25,5 cm. Conceput pentru decorarea turtelor dulce cu o gaura de 1,5 mm in diametru.
DURABILA - Fabricat in intregime din folie puternica, finisat cu un varf pentru decoratiuni atragatoare. Este flexibil, ceea ce permite aplicarea precisa a decoratiunilor.
PENTRU DECORARE - Datorita acesteia, putem decora tot felul de deserturi - turta dulce, torturi, prajituri, briose, prajituri si altele. Poate fi folosit si pentru a decora gustari sarate.
FUNCTIONAL - Decorarea prajiturii cu o punga de patiserie este foarte comoda. Atasarea puternica a varfului asigura o decorare usoara si convenabila.
REUTILIZABILE - Mansonul este de unica folosinta sau reutilizabil. Este durabil si usor de curatat.
Punga de cofetarie usor de folosit. Cu ajutorul lui, putem aplica cu usurinta masa pentru creme si prajituri. Va fi util pentru aplicarea de paste si umpluturi, dar si pentru umplutura, decorarea si glazura fursecurilor. Extrem de usor de utilizat. Indispensabil in orice bucatarie. Usor de folosit si curatat. Complet sigur pentru sanatate si neutru alimentar. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura