Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport pui la cuptor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Brand
OR122944
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suport pui la cuptor va ajuta sa pregatiti puiul perfect preparat. Puneti carnea de pui pe suport si apoi introduceti in cuptor. Prin faptul ca puiul nu se afla in grasime, va ajuta sa pregatiti o mancare mult mai sanatoasa, dar, si cu un gust extraordinar! Puiul va fi bine facut nu numai la exterior, ci, de asemenea, si in interiorul acestuia.
Dimensiuni: diametrul la baza:15 cm; diametrul la varf: 5,5 cm. Inaltime: 21cm.

NU INCLUDE TAVA!

Material: sarma cu tratament de suprafata
Inaltime (cm): 21
Diametru (cm): 15
Greutate (g): 183
Utilizare: pentru coacere, prajire
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
La cuptor: da.
PRACTIC - Grilajul va permite sa coaceti cu usurinta puiul in cuptor. Are o baza cu diametrul de 15 cm si inaltimea de 21 cm, iar diametrul superior este de 5,5 cm.
SOLID - Fabricat in intregime din sarma metalica cromata de cea mai buna calitate. Daca este folosit corect, va dura multi ani.
USOR DE UTILIZAT - Suportul este foarte usor de utilizat, doar asezati puiul pe el si puneti-l la cuptor. Are o baza solida, care asigura o utilizare stabila si sigura.
GATIRE SANATOSA - Datorita suportului, puiul ramane in pozitie verticala, nu zace in grasime, ceea ce il face mult mai sanatos. Puiul va fi copt nu numai din exterior, ci si din interior si va obtine crocantul potrivit.
UNIVERSAL - Grilajul este potrivit pentru frigerea diferitelor tipuri de carne, nu doar pui. Este potrivit si pentru prajirea de rata, curcan sau gasca.
Un suport pentru prajirea puiului la cuptor este util in fiecare bucatarie. Face prepararea puiului extrem de usoara. Puneti puiul pe un gratar, apoi intr-o tava si puneti-l pur si simplu in cuptor. Puiul copt va capata o culoare frumoasa, aurie si un gust excelent. Utilizarea unui suport permite o distributie uniforma a caldurii, ceea ce reduce efectiv timpul de coacere, economisind in acelasi timp energie si timp in bucatarie. Pentru o intretinere corespunzatoare, spalarea in masina de spalat vase nu este recomandata. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura