Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Manusa microfibra pentru praf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
ZME2708
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Manusa microfibra pentru praf pentru a face o mai buna curatare, cu rezultate mai bune; fara scame si fara zgarieturi.
Microfibra este super moale si absorbanta, mentine de 8 ori greutatea sa in lichide, creand o curatare eficienta.
Microfibra este foarte eficienta, capteaza praful, murdaria, resturile, sigur de utilizat pe suprafete dure, vopsite si straturi transparente
Foloseste-o umeda, cu solutia ta de curatare preferata, sau usucata. Se poate folosi de sute de ori pe toate vehiculele sau in casa ta; se spala la masina,dupa cum este necesar.
Materia: texti, poliester, microfibra.
Culoare gri sau negru.
Pretul este pentru 1 bucata manusa. Nu se poate selecta nuanta, se livreaza aleatoriu.
Dimensiuni: 15x24x2.5 cm.

Manusa din microfibra pentru praf este un instrument de curatare ideal pentru obtinerea unui rezultat mai bun si mai eficient in curatarea ta. Datorita structurii sale din microfibra, aceasta manusa ofera o curatare superioara, fara a lasa scame sau zgarieturi.

Microfibra este incredibil de moale si absorbanta, avand capacitatea de a retine de 8 ori greutatea sa in lichide. Aceasta permite o curatare eficienta, capturand si retinand praful, murdaria si resturile. Poti folosi manusa pe o varietate de suprafete dure, vopsite sau cu strat transparent, fara sa-ti faci griji de zgarieturi sau deteriorari.

Manusa poate fi utilizata atat umeda, in combinatie cu solutia ta preferata de curatare, cat si uscata. Indiferent daca o utilizezi pe vehicule sau in casa ta, aceasta este foarte eficienta si poate fi refolosita de sute de ori. In momentul in care devine murdara, o poti spala la masina pentru a o reutiliza.

Materialul din care este confectionata manusa include textile, poliester si microfibra, asigurandu-i rezistenta si performanta superioara. Disponibila in culorile gri sau negru, manusa este livrata intr-o nuanta aleatorie, iar pretul afisat este pentru o singura bucata.

Cu dimensiunile sale compacte de 15x24x2,5 cm, aceasta manusa este usor de manevrat si se potriveste perfect in mana ta pentru o curatare eficienta si confortabila.

Alege manusa din microfibra pentru praf si bucura-te de rezultate excelente in curatarea ta. Cu capacitatea sa de a captura praful si murdaria fara a zgaria suprafetele, aceasta manusa este un instrument indispensabil pentru intretinerea curateniei in casa ta sau in vehiculele tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura