Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare unt - inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
OR153563
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie depozitare unt - inox este ideala pentru pastrarea untului. Cutia pentru unt este fabricata din inox, capacul este din plastic. Caserola pentru unt are un design frumos, atrage privirile in momentul in care este asezata la masa. Aceasta cutie pentru depozitare unt va ajuta sa pastrati, in frigider, untul racoros, proaspat, fara a prinde miros sau gust de la alte macaruri pe care le aveti in frigider.
Ambalajul original de unt gras, nepractic, care este adesea taiat atunci cand este feliat, este inlocuit cu aceasta cutie unt practica.

Cutie depozitare unt - inox nu numai ca va rezolva depozitarea untului in frigider, fara a despacheta constant ambalajul original, dar puteti servi si cu gust, untul la micul dejun si la gustare. Untul ramane inchis si isi pastreaza calitatea si gustul chiar si in timpul depozitarii mai lungi.

Puteti taia untul pe fundul inoxului si se poate spala in masina de spalat vase. Partea superioara din plastic are un suport practic pentru o pliere confortabila.

Material: otel inoxidabil, plastic.
Dimensiuni: 18,5 x 12 x 8 cm.
Material: otel inoxidabil
Lungime (cm): 18,5
Latime (cm): 12
Inaltime (cm): 8
Greutate (g): 167
Caracteristici: capac din plastic cu maner din otel inoxidabil
Se poate spala in masina de spalat vase: numai din otel inoxidabil
Trimite mesaj
Din Gura in Gura