Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dulap textil pentru incaltaminte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Brand
FO200204
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dulapul textil pentru incaltaminte poate fi amplasat pe hol, in dresing etc. Dulapul are structura din tevi metalice imbinate prin conectori din pvc. Husa este confectionata din tesatura netesuta si se inchide cu fermoar. Aerul va circula iar pantofii vor fi la adapost de praf. Totodata husa va masca continutul dulapului. Se monteaza si se demonteaza usor.
Dimensiuni : lungime 60 cm X adancime 30 cm X inaltime 90 cm.
***************Atentie! HUSA PRODUSULUI POATE AVEA CULOARE GRI SAU CULOARE NEAGRA.****************
Livrarea culorii se face aleatoriu, nu se poate selecta nuanta husei.

Dulapul textil pentru incaltaminte este o solutie ideala pentru organizarea incaltamintei si accesorilor. Confectionat din material textil rezistent, acest dulap este prevazut cu mai multe rafturi pentru a pastra pantofii, ghetele, sandalele si alte tipuri de incaltaminte in ordine si la indemana.

Cu dimensiunile sale de 60 cm lungime, 30 cm adancime si 90 cm inaltime, acest dulap este potrivit pentru spatii mici sau medii. Este usor de asamblat si se poate plia pentru a fi depozitat cu usurinta atunci cand nu este in utilizare.

Dulapul textil pentru incaltaminte este o alegere practica si convenabila pentru a tine incaltamintea ordonata si bine organizata, oferind in acelasi timp si protectie impotriva prafului si a altor particule.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura