Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ascutitor dublu pentru cutite, cu ventuza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
ZKB6133
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ascutitor dublu pentru cutite, cu ventuza - Ascutiti lamele mici si mari ale cutitelor dvs. intr-un singur pas si oferiti-le o a doua viata, datorita acestui ascutitor dublu cu ventuza!
Ascutitor cu fanta dubla: are o fanta dubla pentru ascutirea groasa sau pentru cutite foarte ascutite si deteriorate si cealalta pentru ascutirea fina si lustruirea, la fel ca si cutitele ceramice. Cresteti durata de viata a cutitelor dvs.
USOR DE UTILIZAT SI SIGUR: ascutitor dublu devine instrumentul preferat oricui ii place sa gateasca. Astfel, puteti profita la maximum de cutitele dvs. Datorita sistemului sau, veti evita spargerea taisului cutitelor si va veti oferi o mare siguranta.
PRACTIC SI DURABIL: Acest mic dispozitiv de ascutit cutite va deveni o parte esentiala a bucatariei dvs. si va va oferi cutite de o calitate deosebita. Vei fi uimit de cat de usor este de utilizat si cum iti vei face viata mai usoara cu cel mai bun ascutitor pentru cutite tale.
Ventuza rezistenta: Are o ventuza mica care adera perfect la o suprafata plana, oferindu-va toata securitatea de care aveti nevoie in timp ce va ascutiti ustensilele de bucatarie.
Compozitie principala: otel inoxidabil.
Inaltime 6,80 cm.
**************Pretul este pentru 1 bucata. Livrarea culorii se face aleatoriu, nu se poate selecta nuanta!***************
Trimite mesaj
Din Gura in Gura