Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera cu roti, plastic, 3 cosuri - verde deschis - Jar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
PF11594T2
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Etajera cu roti, plastic, 3 cosuri - verde deschis - Jar este o etajera cu roti, ideala pentru a fi asezata in bucatarie, in baie, la birou.
In aceasta etajera cu 3 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc.
Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul.
Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role.
Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor.
Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc.
Etajera cu role si 3 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica.
Material: plastic.
Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 61,5 cm.
Pretul este pentru 1 bucata.

Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 3 cosuri, este un accesoriu perfect pentru a completa spatiul din bucatarie, baie sau birou. Acest carucior functioneaza ca o piesa de mobilier auxiliara, permitandu-va sa depozitati si sa organizati ustensilele de bucatarie, legumele si fructele intr-un mod practic si confortabil.

Cu cele 3 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati.

Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Este un organizator multifunctional potrivit pentru depozitarea diferitelor obiecte casnice, precum aparate de bucatarie, jucarii pentru copii, instrumente de arta sau telefon. De asemenea, puteti depozita fructe, legume, conserve, condimente si multe altele.

Etajera cu roti ofera spatiu pentru o varietate de ustensile din bucatarie, accesorii de baie, depozitare in birou si chiar jucarii pentru camera copiilor. Cu cele 3 nivele - reprezentate de cele 3 cosuri deschise, etajera se potriveste pentru depozitarea multor alimente, accesorii de baie, produse cosmetice, produse de ingrijire personala, dar si carti mici si jucarii.

Datorita celor 4 roti mobile, aceasta etajera cu roti poate fi mutata rapid si usor, asigurandu-va flexibilitate in amplasarea ei in diferite zone ale casei. Rafturile sunt usoare si robuste, fiind concepute pentru a face fata diferitelor scopuri si utilizari.

Etajera este fabricata din plastic durabil, garantandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 61,5 cm inaltime.

Cu ajutorul etajerei cu roti si 3 cosuri, veti beneficia de un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila, care va ajuta sa profitati la maximum de spatiul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura