Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie speciala pentru curatat interior sticle si pahare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13 lei Lei
Brand
FO54500
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perie speciala pentru curatat interior sticle si pahare este o perie de sticle 2 in 1, ideala pentru curatarea sticlelor si paharelor . Forma sa este special conceputa pentru a curata fundul sticlelor, pentru ca are capatul rasucit. Perii sai fabricati din nailon au o rigiditate suficienta pentru a curata impuritatile, iar varful rasucit permite o curatare minutioasa.

Pretul este pentru 1 bucata perie.
Livararea culorii manerului (pastel) se va face aleatoriu, nu se poate selecta nuanta (roz, bleu sau bej)
Lungime 40 cm, diametru 5 cm.

Peria speciala pentru curatarea interiorului sticlelor si paharelor este un accesoriu util si practic pentru orice bucatarie sau bar. Cu o lungime de aproximativ 40 cm, aceasta perie este conceputa pentru a ajunge in cele mai greu accesibile zone ale sticlelor si paharelor.

Peria este fabricata dintr-un material durabil si de inalta calitate, astfel incat sa reziste la utilizare indelungata. Este realizata din plastic, fiind usor de curatat si intretinut. Designul sau ergonomic asigura o priza confortabila, astfel incat sa puteti curata cu usurinta interiorul sticlelor si paharelor fara a va obosi.

Capatul periei este prevazut cu burete, care curata eficient si delicat, fara a zgaria suprafata recipientului. In plus, periile sunt plasate intr-un mod special, astfel incat sa poata ajunge in cele mai greu accesibile zone ale sticlelor si paharelor, asigurand o curatare completa si eficienta.

Aceasta perie este ideala pentru curatarea sticlelor de vin, paharelor de bere, decantoarelor si multe alte tipuri de recipiente. Este un instrument indispensabil pentru orice barman sau bucatar, care doreste sa aiba recipientele curate si igienice pentru utilizare ulterioara.

In concluzie, peria speciala pentru curatat interiorul sticlelor si paharelor este un accesoriu practic si eficient, care va ajuta sa curatati cu usurinta si rapiditate interiorul recipientelor, fara a le zgaria sau deteriora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura