Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Rola pentru intins aluatul, sucitor din silicon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Brand
6439276
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Rola pentru intins aluatul, sucitor din silicon va ajuta sa rulati aluatul de tort, pizza si paste uniform, curat si fara lipire.

Caracteristici:
- maner din lemn, de forma ergonomica.
- constructie stabila dar usoara, din otel.
- sucitor larg, din silicon, complet durabil.
Ideal pentru aluat de prajituri, paste, pizza etc.

Pentru ca prajitura cu foi sau pizza de casa sa iasa perfect, este important sa intindeti corect aluatul. Deoarece aceasta rola pentru intins aluatul are o putere uniforma, va asigura faptul ca se gateste bine in cuptor si va avea gustul dorit. Acest sucitor din silicon este o alternativa la sucitorul din lemn, adesea greu. Ajutorul de bucatarie nu numai ca va permite sa intindeti orice tip de aluat, cu o singura mana, dar va permite, de asemenea, sa lucrati cu precizie si sa umpleti matritele, pana la refuz.

Rularea aluatului direct in forma dorita face munca mai usoara. De exemplu, daca doriti sa coaceti un tort mic, puneti aluatul direct in forma unsa, dupa framantare. Singura rola de silicon completa, de 10 cm latime, se potriveste oricarei forme, oricat de mica ar fi, si va permite sa derulati uniform aluatul de tort din centru, pana la margine. Intinderea acestuia direct in forma economiseste timp si energie, care altfel ar merge in curatarea blatului.

Sucitorul din silicon este un accesoriu bucatarie cu adevarat versatil: pe langa aluatul pentru tort si pizza, puteti utiliza si pentru a rula aluatul pentru prajiturile de Craciun sau pentru a va crea propriile paste. Sucitorul din silicon este, prin urmare, potrivit pentru bucatarii si brutarii, precum si pentru bucatarii creativi, de petrecere a timpului liber.

Un alt mare avantaj al sucitorului din silicon este ca, spre deosebire de facaletele conventionale, aluatul nu se lipeste de rola. Acest lucru se aplica si fondantului, care este cunoscut pentru consistenta sa lipicioasa si la care, cu greu se poate lucra cu role de lemn. Acest lucru va scuteste de lipirea constanta a rolei de aluat si va permite sa lucrati mai repede. Acest lucru faciliteaza si curatarea rolei de silicon, deoarece suprafata materialului nu prezinta nicio denivelare la care ar putea adera reziduurile de aluat. Pentru a curata sucitorul, nu aveti nevoie decat de apa calduta si putin lichid de spalat. Pentru curatarea temeinica a ustensilei de bucatarie, puteti scoate si rola din suport slabind un surub. Acest lucru va permite sa clatiti tijele din otel inoxidabil si interiorul rolei de silicon. Apoi lasati cele doua parti sa se usuce bine.

Detalii produs
Culoarea produsului maro / argintiu / rosu.
Inaltime (element) 4,50 cm.
Lungime (articol) 22,00 cm.
Latime (articol) 10,00 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura