Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Epilator pentru fata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
470460
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Epilator pentru fata este o metoda sigura si eficienta de a elimina parul facial de la radacina intr-un mod rapid, curat, precis. In mod natural, aceasta metoda de indepartare a parului se bazeaza pe o tehnica veche si traditionala. Cu acest epilator pentru fata , indepartarea parului facial se poate face in mod natural , fara utilizarea energiei electrice sau a substantelor chimice . Epilatorul pentru fata nu provoaca efecte de iritare a pielii sau colaterale, spre deosebire de alte sisteme conventionale de indepartare a parului care sunt mai agresive (poate totusi provoca usoare inrosiri in cazul unui ten foarte sensibil dupa utilizare , dar ea va disparea in cateva momente ).Epilatorul facial este foarte util si practic, deoarece este usor, usor de utilizat si il puteti lua oriunde pentru ca ocupa putin spatiu .

Epilatorul de fata este un arc din otel inoxidabil, cu manere din material plastic la partile laterale si este foarte usor de utilizat. Este atat de usor ! Tineti cele doua parti din plastic ale epilatorului si indoiti-l in forma de U. Plasati ulterior epilatorul pe suprafata unde doriti epilarea si rasuciti epilatorul in directii opuse, inainte si inapoi cu miscari continue pe aceeasi zona pana cand tot parul a fost eliminat. Parul este prins in arcul epilatorului si eliminat din radacina intr-o miscare rapida. Mutati epilatorul in in directia opusa cresterii a parului (in raspar). Dupa utilizare , este recomandat sa hidratati zona de proaspat epilata pentru a face pielea mai moale .

Epilatorul facial a fost conceput special pentru a elimina parul de la radacina ( efecte de lunga durata ) . Este recomandat in special pentru utilizare faciala : in jurul buzelor , obrajilor , pentru frunte , barbie si gat .
NU-l utilizati pentru a elimina parul de pe alte parti ale corpului : sprancene, gene , urechi , axile , picioare , spate , subrat ...
Material : otel inoxidabil

Dimensiuni : aproximativ 19 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura