Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa cu fermoar pentru articole textile, 45x45x20 cm - Ice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
XVLCAPT50012
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa cu fermoar pentru articole textile, 45x45x20 cm - Ice este o husa pentru depozitare textile si haine fabricata din PEVA, sub titulatura: "Ice".
Husa pentru depozitare haine si alte textile este translucida, va ajuta sa identificati cu rapiditate hainele, fabricata din PEVA, lavabila si rezistenta.
Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele si alte articole textile, de praf.
Husa este potrivita pentru haine, lenjerii, prosoape, alte articole textile, etc avand inchidere cu fermoar.
Fermoar practic si robust.
Dimensiuni : lungime 45 cm x latime 45 cm x inaltime 20 cm.

Descoperiti solutia perfecta pentru depozitarea si protejarea articolelor textile cu husa cu fermoar "ICE". Aceasta husa inovatoare este fabricata din material translucid PEVA, care va permite sa identificati rapid continutul si sa mentineti ordinea in dulapurile dvs.

Cu designul sau modern si functional, husa "ICE" este o alegere excelenta pentru a proteja hainele si alte articole textile de praf si murdarie. Indiferent daca sunt haine, lenjerii, prosoape sau alte textile pretioase, aceasta husa va ajuta sa le pastrati intr-o stare perfecta.

Inchiderea cu fermoar practica si robusta va permite sa accesati cu usurinta continutul si sa pastrati articolele in conditii optime. Dimensiunile sale compacte de 45x45x20 cm fac din husa "ICE" o alegere excelenta pentru spatii mici sau pentru organizarea detaliilor din dulap.

In plus, aceasta husa este lavabila si rezistenta, asigurand o durabilitate indelungata. Titulatura "ICE" aduce un strop de eleganta si stil in spatiul dvs. de depozitare.

Pastrati-va hainele si articolele textile intr-o stare impecabila si bine organizata cu husa cu fermoar "ICE". Alegeti calitatea si functionalitatea pentru a va mentine spatiul ordonat si hainele in conditii optime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura