Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pentru haine cu miros lavanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
429699
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Moliile in costumele dvs? Aceasta husa de protectie cu lavanda ofera o protectie eficace impotriva moliilor ! Este prevazuta cu o deschidere pentru umeras si cu o fereastra laterala. Important : mirosul de lavanda va tine la distanta moliile in mod natural.
Pret pentru 1 bucata Husa pentru haine cu miros lavanda. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Material : plastic foarte gros Dimensiuni : 135 x 60 cm

Protejati-va costumele si hainele de atacul moliilor cu ajutorul husei pentru haine cu miros de lavanda. Aceasta husa de protectie este conceputa special pentru a oferi o protectie eficienta impotriva moliilor, pastrandu-va hainele intr-o stare impecabila.

Husa este prevazuta cu o deschidere pentru umeras, facilitand astfel agatarea hainelor intr-un mod comod si ordonat. De asemenea, dispune de o fereastra laterala, permitandu-va sa vedeti continutul husei fara a fi nevoie sa o deschideti.

Ceea ce face aceasta husa cu adevarat speciala este mirosul natural de lavanda pe care il emana. Lavanda este cunoscuta pentru proprietatile sale de a tine la distanta moliile si alte daunatori in mod natural. Astfel, veti putea pastra hainele intr-un mediu protejat si cu un miros placut de lavanda.

Husa pentru haine cu miros de lavanda este fabricata dintr-un material plastic foarte gros, rezistent si durabil. Aceasta asigura o bariera solida impotriva moliilor si protejeaza hainele de praf, murdarie si alte impuritati.

Cu dimensiunile sale generoase de 135 x 60 cm, husa este suficient de mare pentru a gazdui o varietate de haine, inclusiv costume si haine lungi. Veti putea pastra hainele organizate, curate si in siguranta in aceasta husa de protectie cu miros de lavanda.

Pastrati-va garderoba intr-o forma impecabila si protejata cu husa pentru haine cu miros de lavanda. Beneficiati de proprietatile naturale ale lavandei si bucurati-va de o protectie eficienta impotriva moliilor. In plus, mirosul placut de lavanda va adauga o nota de prospetime si relaxare in spatiul dvs. de depozitare a hainelor.

Va invitam sa achizitionati o bucata a acestei huse pentru haine cu miros de lavanda si sa va bucurati de calitatea si beneficiile oferite de acest produs. Imaginea este cu titlu de prezentare, iar husa este disponibila intr-o singura bucata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura