Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Bloc lemn bambus, cu magnet, pentru cutite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

113 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE133575
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Bloc lemn bambus, cu magnet, pentru cutite este un suport de cutite elegant, cu aspect de bambus - cu functie practica de magnet pentru atasarea usoara a cutitelor de diferite dimensiuni.
Tacamurile sunt intotdeauna gata la indemana si sortate clar - prezinta un picior extensibil sau retractabil pentru o instalare stabila sau depozitare cu economie de spatiu in sertare, etc.
Din bambus, culoare: de culoarea lemnului - blocul poate fi folosit pentru cutite cu proprietati magnetice.
Atrage privirile, avand rol atractiv in bucatarie - poate fi folosit si ca tabla magnetica pentru atasarea notitelor, cartilor postale si multe altele, cu magneti.
Dimensiuni: aproximativ 22 x 20,5 x 19 cm, pliat: aproximativ 22 x 3 x 22 cm, greutate: aproximativ 960 g
Magnetic, practic si pur si simplu bun: blocul de cutite este elegant, cu un aspect atractiv de bambus, atrage privirile in bucatarie, chic. Nu numai ca aspectul de culoarea lemnului este atragator, dar si accesoriul de bucatarie este util, impresioneaza prin functionalitatea sa. Pastreaza cutitele cu proprietati magnetice clar, aranjate si la indemana - se lipesc de suprafata datorita functiei practice de magnet.
Datorita piciorului pliabil, ustensila de bucatarie masoara aproximativ 22 x 20,5 x 19 cm, sta ferm pe raftul bucatariei, pe masa, pe pervazul ferestrei sau pe dulap. In plus, poate fi pliat pana la un spatiu de aproximativ 22 x 3 x 22 cm si depozitat in sertar. Cu ajutorul magnetilor, tabla de cutite este potrivita si pentru atasarea notitelor, cartilor postale si multe altele. Functia utila si aspectul chic merg mana in mana aici.
Culoare: lemnului.
Material: BAMBUS.
Adancimea acumulata in cm: 19.
Latimea construita in cm: 22.
Inaltimea construita in cm: 20.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura