Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Raft suspendat pentru baie, cromat, 2 nivele - Escala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

87 lei Lei
Brand
TE282004
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Raft suspendat pentru baie, cromat, 2 nivele - Escala asigura un confort 3-in-1: raft spatios cu 2 rafturi, suport pentru sapun si 2 carlige - ofera o varietate de optiuni de depozitare si suspendare pentru gel de dus, sampon, sapun si manusi de spalat.
Usor de prins, folosind suportul gen carlig de sarma, de ex. pe peretele dusului sau de un carlig, pentru a fi mutat oriunde in dus, langa cada, pe perete etc.
Cromat, cu un design atemporal, structura de grilaj pentru scurgerea apei, rafturile cu un cadru inconjurator, pentru un suport sigur al sticlelor si tuburilor de sampon si alte lotiuni.
Contine numeroase pozitii si optiuni de depozitare pentru produsele de baie, creme de dus, produse de ingrijire a parului.
Dimensiuni: aprox. latime 25 x inaltime 49 x adancime 10,5 cm.
Confort 3-in-1, flexibil, pentru baie - raftul suspendat ?Escala? are trei avantaje utile: cu cele doua rafturi, ofera optiuni de depozitare versatile pentru dus, cada si ustensile de ingrijire. Suportul pentru sapunul are un loc antiderapant , in timp ce servetelele pot fi pur si simplu agatate pe unul dintre cele doua carlige - versatil si functional.
Design bine gandit: astfel incat apa sa se poata scurge in timpul dusului, rafturile sunt proiectate in forma de grila. Cadrul inconjurator si discret al bazei superioare ofera sticlelor si tuburilor o prindere sigura, astfel incat acestea sa ramana ferm in pozitie, in timp ce baza inferioara este ideala pentru asezarea periilor si a buretilor.
Placarea cromata confera raftului un aspect atemporal. Datorita suportului practic de sarma, acesta poate fi utilizat flexibil in intreaga camera.
Material: fier cromat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura