Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Recipient cuptor microunde rotund - 2 litri transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
PF1131806
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Recipient cuptor microunde rotund - 2 l transparent este un vas special pentru cuptorul cu microunde, avand capacitatea cilindrica de 2 litri. Este un container etans, proiectat special pentru a fi folosit in cuptorul cu microunde, avand supapa de eliberare a aburului. Acest recipient microunde pentru gatirea rapida poate fi folosit atat in cuptorul cu microunde cat si pus in congelator. Plasticul din care este fabricat este rezistent atat la temperaturi inalte, cat si la temperaturi scazute. Bolul de plastic pentru microunde este stocabil, usor de deschis si inchis.
Recipient cuptor microunde rotund -2 l transparent are 2 manere laterale ce faciliteaza mutarea vasului.
Recipient cuptor microunde rotund -2 l transparent este un produs versatil: ideal pentru coacerea in cuptor, dar si inghetarea in congelator.
Dimensiuni: 22 x 20 x 7 cm.
Sigur pentru masina de spalat vase si congelator.
Material: plastic. Nu contine BPA.
Pretul este pentru 1 bucata.
Recipientul cuptorului cu microunde rotund de 2 litri, transparent, este un vas special conceput pentru utilizarea in cuptorul cu microunde. Cu o capacitate cilindrica de 2 litri, acest recipient va permite sa pregatiti rapid si eficient mancarea in cuptorul cu microunde.

Fabricat din plastic rezistent si durabil, recipientul etans este proiectat pentru a fi utilizat in cuptorul cu microunde si este echipat cu o supapa de eliberare a aburului. Acest lucru va permite sa pregatiti mancarea in mod sigur si sa mentineti prospetimea si umiditatea alimentelor.

Versatilitatea acestui recipient se reflecta in posibilitatea utilizarii sale nu doar in cuptorul cu microunde, ci si in congelator. Este rezistent la temperaturi inalte si scazute, ceea ce inseamna ca puteti utiliza acest recipient pentru a congela si depozita alimentele in conditii de siguranta si igiena.

Recipientul cuptorului cu microunde rotund de 2 litri, transparent, este usor de manevrat si de stocat. Dispune de doua manere laterale care faciliteaza mutarea si manipularea acestuia, asigurandu-va o prindere confortabila si sigura atunci cand mutati recipientul in cuptorul cu microunde sau in congelator.

Cu dimensiunile sale compacte de 22 x 20 x 7 cm, acest recipient cuptor microunde se potriveste perfect in cuptorul dvs. si ofera suficient spatiu pentru a gazdui portii generoase de alimente. Materialul transparent va permite sa monitorizati procesul de gatire si starea mancarii.

Recipientul cuptorului cu microunde rotund de 2 litri, transparent, este un produs practic si sigur. Este sigur pentru utilizarea in masina de spalat vase si in congelator, asigurandu-va un mod comod de curatare si intretinere. De asemenea, nu contine substante daunatoare precum BPA, asigurandu-va ca alimentele sunt pastrate in siguranta si intr-un mediu sanatos.

Alegeti recipientul cuptorului cu microunde rotund de 2 litri, transparent, pentru a beneficia de un vas versatil si rezistent, care va va ajuta sa pregatiti si sa depozitati alimentele intr-un mod convenabil si sigur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura