Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos de paine, plastic, dimensiuni 24 x 6 x 20 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Brand
TE260750
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cos de paine, plastic, dimensiuni 24 x 6 x 20 cm este un cos de paine, din plasa de plastic, rezistent la umiditate, sigur pentru a fi spalat in masina de spalat vase, usor de curatat si rezistent la rupere, ideal pentru depozitarea si servirea painii si a chiflelor ovale.
Dimesniuni: aprox. latime 24 x inaltime 6 x adancime 20 cm.
Pretul este pentru 1 bucata.

Cosul de paine din plastic cu dimensiunile de 24 x 6 x 20 cm este un accesoriu practic pentru depozitarea si servirea painii si a chiflelor ovale.

Caracteristici cheie:

Material durabil: Acest cos de paine este realizat din plasa de plastic rezistent, care este rezistent la umiditate si durabil. Poate rezista in conditii de umiditate si poate fi utilizat in conditii de siguranta.

Usor de curatat: Datorita materialului sau, cosul de paine este usor de curatat si poate fi spalat in masina de spalat vase, ceea ce il face practic si igienic.

Rezistenta la rupere: Constructia sa robusta il face rezistent la rupere si ii permite sa reziste uzurii in timp.

Acest cos de paine este potrivit pentru depozitarea si servirea painii si a chiflelor ovale, mentinandu-le proaspete si la indemana. Cu dimensiunile sale de aproximativ 24 x 6 x 20 cm, se potriveste perfect pe blatul de bucatarie sau in dulapurile de bucatarie, oferindu-va o solutie practica pentru organizarea produselor de patiserie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura