Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Covor baie plastic, patrat, dimensiune 52x52 cm, Graz alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE126173-A
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Covor baie plastic, patrat, dimensiune 52x52 cm, Graz alb este un covor antiderapant cu structura de suprafata si design de piatra si ventuze pe spate - ideal pentru utilizare la dus sau cada.
Suportul si confortul sunt asigurate de ventuze ce asigura aderenta necesara si adecvata pe suprafetele ude si alunecoase.

Fabricat din plastic, forma patrata, culoare alb.
Se potriveste ca insertie practica pentru podelele de dus si cada - usor de uscat si de intretinut.
Dimensiuni: aprox.52 x 0.3 x 52 cm, greutate: aprox.520 g
Covorul de dus patrat asigura, in mod fiabil, sprijin si confort in baie. Suprafata sa structurata, cu aspect de piatra, este realizata din plastic si este permeabila la apa.
Datorita culorii sale proaspete, accesoriul de baie antiderapant este un adevarat punct de atractie in baie. Este atasat la cabina de dus sau la podeaua cazii cu ajutorul ventuzelor - acest lucru asigura o aderenta suficienta, de ex., la intrarea in dus sau la iesirea din cada. In acelasi timp, structura permite apei sa curga fara obstacole. Pentru curatare, covorasul multifunctional poate fi pur si simplu detasat, inchis si lasat la aer uscat - un ajutor usor de intretinut, pentru utilizare zilnica in baie.
Material: plastic.
Pretul este pentru 1 bucata Covor baie plastic, patrat, dimensiune 52x52 cm, Graz alb.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura