Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma de copt dreptunghiulara cu separator amovibil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Brand
ZKP5250
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma de copt dreptunghiulara cu separator amovibil este o rama extensibila, insotita de un separator detasabil, este inteligenta si ideala pentru entuziastii de gatit acasa.Testati-l si gatiti 2 retete diferite in acelasi timp, fara a risca sa amestecati gusturile.
Gama de lungime reglabila este cuprunsa intre: 23,5 cm pana la 44 cm; intervalul de latime reglabil este: 20 cm - 37 cm; Inaltime: 5 cm.
Forma de copt si partitia sunt reglabile, puteti reduce sau mari, cu usurinta, dimensiunea, pentru a se potrivi formei pe care doriti sa o faceti si, cu functia de partitie, puteti face doua tipuri de prajituri, la un moment dat.
Usor de utiliza :aceasta este o forma reglabila pentru prajituri si produse de patiserie cu care ar trebui sa fie echipata fiecare bucatarie. Este foarte populara printre bucatari. Folositi forme de tort pentru a finaliza orice creatie si pregatiti mancaruri delicioase, ca un profesionist.
Otel inoxidabil de inalta calitate: rama formei extensibile este fabricata din otel inoxidabil puternic, durabila si nu rugineste, usor de curatat si sigur in masina de spalat vase.
Utilizare multipla: puteti folosi matrite pentru tort pentru a face multe specialitati, cum ar fi prajituri si produse de patiserie, crema de desert, mousse, pizza etc. Este, de asemenea, ideal pentru serbarile de familie, precum petreceri, nunti, botezuri, zile de nastere.
Inaltime: 5 cm.
Latime:intre 20 cm - 37 cm.
Lungime: intre 23,5 cm pana la 44 cm.
Compozitie: Otel inoxidabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura