Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ustensila de scos buruieni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
711926
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ustensila de scos buruienile este un ajutor excelent pentru indepartarea buruienilor.Este foarte usor sa scoateti buruienile cu aceasta ustensila. Cu ustensila pentru buruieni, intepati toate buruienile de la radacini; arcada metalica ajuta ca o parghie, in cazurile in care radacinile sunt adanc infipte in pamant, incapatanate.
Cu maner din lemn si bucla suspendata.
Detalii produs
Culoarea produsului negru, maro.
Lungime (articol) 35,00 cm.

Ustensila de scos buruienile este un instrument eficient si de incredere pentru indepartarea buruienilor din gradina. Designul sau ingenios il face extrem de usor de utilizat, permitandu-va sa scapati rapid si eficient de aceste plante nedorite.

Aceasta ustensila pentru buruieni este conceputa astfel incat sa puteti patrunde cu usurinta in pamant si sa extrageti buruienile de la radacina. Arcada metalica de pe ustensila actioneaza ca o parghie, oferindu-va puterea si controlul necesare pentru a indeparta chiar si buruienile cu radacini adanc infipte sau incapatanate.

Ustensila este echipata cu un maner din lemn, care nu numai ca ofera o prindere confortabila, dar permite si o manevrabilitate usoara. Bucla suspendata de pe maner va permite sa agatati ustensila pentru buruieni pentru depozitare convenabila, astfel incat sa o aveti intotdeauna la indemana atunci cand aveti nevoie de ea.

Produsul este disponibil in culorile negru si maro, adaugand un aspect elegant si discret in trusa dvs. de gradinarit. Lungimea acestuia este de aproximativ 35,00 cm, ceea ce face ca ustensila sa fie usor manevrabila si potrivita pentru utilizarea in diferite zone ale gradinii.

Cu aceasta ustensila de scos buruienile, veti avea la indemana un instrument practic si eficient pentru a va mentine gradina frumoasa si curata, fara a va epuiza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura