Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ghiveci de flori suspendat, diametru 25 cm, antracit - Lea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
TE132690
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ghiveci de flori suspendat , diametru 25 cm, antracit - Lea este un ghiveci de plante, perfet pentru a fi agatat, rezistent la inghet, pentru plantare directa - cu un exterior structurat si carlig, pentru agatarea de dispozitive precum: fixari de perete si balustrade.

Ghiveciul atarna bine, echilibrat, atasat la 3 fire, poate fi folosit si in pozitie verticala.

Fabricat din plastic, culoare: antracit.

Greutate redusa, design discret, usor de curatat prin spalare sub robinet sau clatire atenta cu furtunul de gradina.
Practic si decorativ - ideal pentru plantarea cu flori si verdeata sezoniera, prin agatarea acestuia, se evita contactul dintre plante si animale, copii etc.
Dimensiuni: aproximativ 25 cm, inaltime aproximativ 16,7 cm, volum de sol: aproximativ 5,1 l, greutate: aproximativ 197 g
Accesoriu de gradina elegant, cu functie de atarnare, pentru ecologizare decorativa: ghiveci rezistent la inghet, pentru plantarea directa.
Atrage imediat privirea prin exteriorul frumos structurat. De asemenea, este echipat cu un carlig pentru fixarea pe suporturi si balustrade de perete.

Ghiveciul este tinut in loc de trei fire, astfel incat sa ramana echilibrat. Planta este alimentat in mod optim, iar lichidul se mentine in capacul de pe fundul ghiveciului.

Apa in exces poate, de asemenea, sa curga pur si simplu prin capacul inchis prin clic.

Cupa rotunda poate fi folosita si in pozitie verticala. Fie ca sunt plante verzi sau sezoniere - prin agatarea lor, se evita contactul dintre flori si animale sau copii.

Cosul suspendat este fabricat din plastic usor de intretinut in culoarea antracit, este usor si poate fi curatat rapid: pur si simplu spalati sub robinet sau clatiti cu atentie cu furtunul de gradina.

Ghiveciul suspendat are un diametru de aproximativ 25 cm si o inaltime de aproximativ 16,7 cm cu un volum de sol de aproximativ 5,1 l .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura