Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie cu maner pentru curatat vesela - Boy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
FO28107-G
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perie de spalat vesela de bucatarie cu design amuzant ce va va inveseli alungand monotonia activitatii de spalat vase.
Peria poate fi un cadou potrivit pentru casa noua, pentru un prieten etc.
Dimensiuni : 7 x 22 cm
Material : plastic

Peria cu maner pentru curatat vesela-Boy este un instrument util si practic pentru curatarea vaselor si tacamurilor murdare. Dimensiunile acesteia sunt de 7 x 22 cm, ceea ce o face usor manevrabila si ideala pentru curatarea zonelor greu accesibile ale vaselor.

Fabricata dintr-un material rezistent si durabil, aceasta perie cu maner este realizata din plastic de calitate, care nu se va deteriora sau se va deforma in timpul utilizarii. Peria are peri , care va vor ajuta sa curatati cu usurinta si eficientitate orice fel de murdarie sau grasime de pe suprafata vaselor.

Manerul ergonomic al periei va oferi o prindere confortabila si sigura, fiind astfel usor de manevrat si controlat, chiar si atunci cand aceasta este umeda. Peria este usor de curatat si intretinut, putand fi clatita si lasata sa se usuce dupa fiecare utilizare.

Aceasta perie cu maner pentru curatat vesela-Boy este un accesoriu practic si util pentru orice bucatarie, care va ajuta la curatarea vaselor cu usurinta si eficienta. Fabricata dintr-un material durabil si rezistent, aceasta perie este usor de manevrat si controlat, avand un maner ergonomic care ofera o prindere confortabila si sigura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura