Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 folii teflon pentru gratar sau cuptor 40x33 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
OR111177
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 2 folii teflon pentru gratar sau cuptor 40x33 cm. Foliile de teflon se folosesc pentru a prepara la cuptor sau gratar toate tipurile de alimente : carne, peste, legume dar chiar si oua.
Mancarea va ramane moale, nearsa, suculenta si gustoasa.
Folia de teflon poate fi folosita in cuptor pentru produse de patiserie de casa sau pentru prajituri.
Folia de teflon se aseaza pe gratarul de la cuptor sau cel cu carbuni.
Material: fibra de sticla cu tratament cu teflon.
Rezistenta la caldura pana la 260 C. Set 2 buc.
Dimensiuni: 40x33cm, m. 0,12 mm. Spalati tamponul inainte de fiecare utilizare.
Nu folositi obiecte ascutite care pot deteriora sau zgaria suprafata foliei. Nu folositi pe flacara directa.
Folositi o foarfeca pentru a taia folia la dimensiunea dorita. Dupa si inainte de folosire se spala cu apa calda si sapun.
A nu se indoi pana la a face cute, acest lucru poate deteriora folia.

Fie ca pregatiti carne, peste, oua, branza sau legume, acest covoras de teflon, antiaderent va va simplifica gratarul. Datorita acestuia, mancarea nu arde, ramane moale si suculenta. Folia se aseaza direct pe gratar, prevenind astfel caderea alimentelor. Poate fi folosita si ca servetel sanatos la cuptor , de exemplu atunci cand coaceti produse de patiserie, prajituri sau pizza de casa.

Folia poate rezista la temperaturi de pana la 260 C si poate fi adaptata la toate dimensiunile si formele gratarului. Avantajul este o intretinere usoara - doar spalati-l cu apa calda si sapun sau puneti-l in masina de spalat vase. Pachetul contine doua bucati.

Il poti folosi nu doar pentru gratarul acasa, ci si in vacanta, intr-o rulota sau sub cort, unde nu ai piatra de gratar sau farfurii, care ar ocupa mult spatiu in portbagajul unei masini sau al bagajelor, in timpul transportului.

Atentie: spalati folia inainte de fiecare utilizare. Nu folositi obiecte prea ascutite care ii pot deteriora sau zgaria suprafata. Nu-l puneti pe o flacara directa. Dupa gratar, pur si simplu stergeti covorasul si apoi spalati-va cu apa cu sapun anti-unsoare. Nu pliati suportul si nu ii schimbati forma, deoarece acest lucru i-ar putea deteriora proprietatile.

Material: fibra de sticla cu tratament teflon
Culori: negru
Lungime (cm): 40
Latime (cm): 33
Greutate (g): 58
Utilizare: pentru gratar, coacere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura