Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 3 sprituri cu duze patiserie pentru ornare, decorare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO22698
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Daca sunteti in cautarea unor ustensile si accesorii de patiserie pentru ornare torturi si prajituri atunci optati pentru acest se de 3 sprituri cu duze patieserie pentru ornare, decorare.
Setul include 3 recipiente pliabile pentru creme cu duiuri de ornare si adaptoare incluse.
Dimensiuni : (fiecare recipient) 5 x 5 x 13 cm
Daca sunteti in cautarea unor ustensile si accesorii de patiserie pentru a orna si decora torturi si prajituri, atunci setul de 3 sprituri cu duze de patiserie este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Acest set include 3 recipiente pliabile, perfecte pentru a umple cu diverse creme sau glazuri pe care le doriti sa le utilizati pentru a decora deserturile. Fiecare recipient are dimensiunile de 5 x 5 x 13 cm, fiind usor de manevrat si controlat in timpul procesului de decorare.

Fiecare recipient este prevazut cu duiuri de ornare, care va permit sa creati diferite modele si forme cu ajutorul cremelor. De la linii fine si detalii delicate pana la floarea-soarelui sau inimioare, puteti da frau liber creativitatii dumneavoastra in procesul de decorare.

Adaptoarele incluse in set va permit sa schimbati rapid duzele pe recipiente, astfel incat sa puteti experimenta si sa creati diferite modele cu usurinta. Astfel, veti putea obtine rezultate profesionale in decorarea torturilor si prajiturilor dumneavoastra.

Aceste sprituri cu duze de patiserie sunt ideale pentru utilizare atat in bucatariile profesionale, cat si in cele casnice. Setul va ofera versatilitate si comoditate in timpul procesului de decorare, permitandu-va sa creati deserturi cu un aspect impresionant.

Indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau doar va doriti sa va incantati familia si prietenii cu prajituri si torturi frumos decorate, setul de 3 sprituri cu duze de patiserie este accesoriul esential pe care trebuie sa-l aveti in bucataria dumneavoastra. Cu dimensiunile lor compacte si functionalitatea lor versatila, acestea va vor ajuta sa obtineti rezultate deosebite in arta decorarii deserturilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura