Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set umerase, plastic, alb 2 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei Lei
Brand
EPUIZATPF1220101
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 2 buc umerase, plastic, alb sunt potrivite pentru pantaloni, fuste, camasi, etc.
Ajuta la mentinerea aspectului proaspat al hainelor dvs.
Set 2 buc., culoare alb.
Material: plastic.
Dimensiuni: 41,5 x 2 x 19 cm.

Pretul este pentru 1 set alctuit din 2 bucati umerase.

Setul de 2 bucati de umerase din plastic, culoare alb, este o solutie practica pentru organizarea si pastrarea hainelor dvs. Aceste umerase sunt potrivite pentru pantaloni, fuste, camasi si multe altele, ajutandu-va sa mentineti aspectul proaspat al articolelor vestimentare.

Realizate din plastic rezistent, aceste umerase sunt durabile si pot sustine hainele in mod sigur, fara a se deforma sau a se rupe. Ele sunt proiectate pentru a pastra forma si linia hainelor, evitand aparitia cutezaturilor si a deformarilor nedorite.

Cu dimensiunile de 41,5 cm in lungime, 2 cm in latime si 19 cm in inaltime, aceste umerase ofera suficient spatiu pentru a sustine diferite tipuri de haine. Fie ca este vorba despre pantaloni, fuste sau camasi, aceste umerase va ajuta sa le pastrati ordonate si bine intinse.

Setul de umerase alb este versatil si se potriveste in orice tip de decor al dulapului sau al spatiului de depozitare. Aspectul lor simplu si elegant se potriveste intr-o varietate de stiluri si se imbina cu usurinta in orice amenajare.

Alegeti setul de umerase din plastic alb pentru a va ajuta sa va pastrati hainele bine organizate si in conditii optime. Cu acest set, veti obtine un aspect proaspat si curat pentru hainele dvs., iar umerasele vor ramane o solutie practica si eficienta pentru organizarea garderobei dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura