Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Protectie sub scaun auto copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Brand
ZPU2163
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Protectie sub scaun auto copii. In timp, scaunele de bebelusi vor deteriora scaunul auto, daca acesta nu este protejat.
Protectia oferita de noi se monteaza sub scaunul de bebelusi avand rolul de a proteja astfel scaunul sau bancheta auto.

Dimensiuni : lungime 62,5 cm x latime 46 cm
Material : poliester.

Protectia sub scaun auto pentru copii este un accesoriu esential pentru a proteja scaunul auto de deteriorari si uzura in timpul utilizarii scaunului pentru bebelusi. Montata sub scaunul de bebelusi, aceasta protectie ofera o bariera eficienta intre scaunul auto si scaunul sau bancheta masinii.

Principala functie a acestei protectii este de a preveni zgarieturile, lovirile si deteriorarile provocate de presiunea exercitata de scaunul de bebelusi asupra scaunului auto. Astfel, puteti fi linistit ca scaunul masinii ramane protejat si intr-o stare impecabila pe parcursul utilizarii scaunului pentru copii.

Aceasta protectie sub scaun auto pentru copii are dimensiuni optime pentru a se potrivi majoritatii scaunelor auto si banchetelor. Cu o lungime de 62,5 cm si o latime de 46 cm, se adapteaza confortabil sub scaunul pentru copii, oferind o acoperire completa a zonei de contact.

Materialul folosit in confectionarea protectiei este poliester, un material durabil si rezistent, care ofera o bariera eficienta impotriva uzurii. Poliesterul este, de asemenea, usor de curatat si intretinut, ceea ce va permite sa pastrati protectia intr-o stare buna pe termen lung.

Montarea protectiei sub scaun auto pentru copii este simpla si rapida, astfel incat sa puteti beneficia de beneficiile sale intr-un timp scurt. Aceasta este o investitie inteligenta pentru a proteja scaunul auto si a prelungi durata sa de viata.

Asigurati-va ca scaunul auto al copilului dvs. si scaunul sau bancheta masinii raman intr-o stare excelenta cu ajutorul protectiei sub scaun auto pentru copii. Cu acest accesoriu practic si util, puteti fi sigur ca masina dvs. ramane protejata si calatoriile cu cel mic devin mai confortabile si mai sigure.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura