Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Plasa de copt pentru cuptor sau gratar 34x28 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY01010571256
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Plasa de copt pentru cuptor sau gratar. Plasa preintampina lipirea alimentelor si poate fi folosita pe gratar sau in cuptor.
Plasa se poate taia la dimensiunile dorite si rezista la temperaturi de pana la 260 grade Celsius.
Dimensiuni : lungime 34 cm x latime 28 cm.
Atentie !! A nu se folosi in contact direct cu focul!!
Plasa de copt pentru cuptor sau gratar de dimensiuni 34x28 cm este un accesoriu util in bucatarie pentru prepararea alimentelor fara a le lasa sa se lipeasca de suprafata cuptorului sau gratarului. Plasa este conceputa sa previna lipirea alimentelor si poate fi utilizata in mod eficient atat pe gratarul exterior, cat si in cuptorul electric sau cu microunde.

Materialul rezistent al plasei permite taierea acesteia la dimensiunile dorite, astfel incat sa se potriveasca perfect cu nevoile tale specifice. Indiferent daca gatesti pe un gratar sau intr-un cuptor, aceasta plasa te ajuta sa prepari mancarea fara grija lipirii si cu un rezultat final perfect.

Este important de mentionat ca plasa de copt rezista la temperaturi ridicate, pana la 260 de grade Celsius, asigurand astfel o functionalitate sigura in timpul procesului de gatit. Cu toate acestea, este esential sa retii ca nu trebuie sa folosesti plasa in contact direct cu flacara deschisa, deoarece acest lucru poate afecta integritatea materialului.

In concluzie, plasa de copt pentru cuptor sau gratar de dimensiuni 34x28 cm este un accesoriu practic si rezistent, care iti ofera libertatea de a gati alimentele preferate fara a te confrunta cu problemele lipirii. Asigura-te ca respecti atentionarea de a nu o utiliza in contact direct cu focul si bucura-te de rezultatele delicioase obtinute in bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura