Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava aluminiu gratar, cuptor inductie - 42x27cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

211 lei Lei
Brand
OR112940
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tava aluminiu gratar, cuptor inductie - 42x27cm. Tava cu suprafata antiaderenta de inalta calitate (PFLUON GRANIT) pe care puteti prepara fripturi excelente cu o minima nevoie de grasime.
Tava este potrivita pentru carnem legume, peste, carnati etc. Tava este confectionata din aluminiu cu strat ntiaderent PFLUON GRANIT si fund profilat.
Tava este potrivita pentru toate tipurile de aparate : electric, gazi, inductie dar si pentru cuptoare si gratare.
A NU se folosi direct pe flacara, acest lucru va deteriora tava.
Dimensiuni : 42x27x5,5 cm, suprafata gratar 33x26 cm.
Greutate: 1273 grame.

Placa gratar cu o structura tipica cu nervura, are o suprafata antiaderenta PFLUON GRANIT de inalta calitate, pe care puteti pregati fripturi excelente, cu un necesar minim de grasime. Puteti face gratar carne, legume, peste si mezeluri. Mai ales in cazul pestilor, care tind sa-si prinda pielea la suprafata placilor, veti aprecia ca se pot intoarce bine si copti pe ambele parti. Iar burgerii si chiflele vor obtine un model tipic de gratar "in dungi".

Daca faci gratar pe carbuni incinsi sau brichete, poti alatura gratarului cu fripturi niste ananas suculent, sucul nu se va picura in ele si nu va forma substante cancerigene. Si bucati mici precum ciuperci, ceapa, creveti. Acesta este unul dintre beneficiile gratarului.

Avantajele placii de gratar antiaderenta:
suprafata antiaderenta pentru prepararea mai usoara a alimentelor.
utilizati pe toate tipurile de sobe , inclusiv cu inductie.
se poate pune la cuptor sau pe gratar.
este prevazut cu canelura pentru turnarea usoara a sosurilor, a produselor de copt.
manere rotunjite pentru deplasare usoara, scoatere din cuptor sau gratar.
poate fi spalat in masina de spalat vase, dar din cauza agentilor de curatare agresivi, poate aparea o usoara oxidare (aceasta afectiune nu afecteaza procesul de gatire, nu dauneaza sanatatii si nu poate constitui un motiv de reclamatie).
Va recomandam: Folositi manusi de bucatarie la manipulare. Cand faceti gratar pe foc direct, impiedicati flacarile sa ajunga pe plita, deoarece acest lucru poate provoca deformarea. Utilizati unelte din lemn, silicon sau nailon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura