Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie cu oglinda + 2 recipiente pastrare cosmetice Eva coral

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
BEAC56970
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie cu oglinda + 2 recipiente pastrare cosmetice Eva - coral - pur si simplu poti sa il tii in dulap, pe masa, oriunde.
Tuburile, borcanele, sticlele, cutiile sunt insotitoare constante ale fetelor si femeilor, care sunt atente la ingrijirea personala. Exista din ce in ce mai multe produse cosmetice si, in consecinta, se pun intrebari despre cum sa stochezi toate acestea, pentru a mentine ordinea generala. La urma urmei, ai nevoie ca totul sa fie la indemana si, in acelasi timp, nimic sa nu interfereze.
Cutie cu oglinda + 2 recipiente pastrare cosmetice Eva-coral este un sistem ideal pentru depozitarea produselor cosmetice, deoarece include o cutie cu manere, un capac cu oglinda, doua borcane cu capac, in care pot fi puse dischete demachiante, betisoare ureche sau alte accesorii.

Tuburile cu creme, perii, rimelul, rujurile pot fi puse in cutie. Oglinda convenabila va juca un rol important, caci nu trebuie sa va ridicati de la masa pentru a va apropia de oglinda. Acest lucru va economisi timp si nu va provoca dificultati in gasirea unui anumit produs de machiaj.

Si in sfarsit, acesta este un cadou minunat! La urma urmei, un astfel de set va fi doar pentru ea! Elegant, compact, functional.

Dimensiuni: lungime 23 x latime 16 x inaltime 14 cm.

Pretul este pentru 1 set Cutie cu oglinda + 2 recipiente pastrare cosmetice Eva-coral.

Nu contine produse cosmetice!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura