Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Guma pentru curatare universala, antizgarieturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
ZME2315
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Guma pentru curatare universala, antizgarieturi-Folosind aceasta guma universala veti putea curata urmele de pe mai multe suprafete, din casa, birou: de arsuri, urme depuneri de calcar, desene de pe pereti, etc. Prin frecare, guma va sterge in profunzime urmele.
Dimensiuni : 1 x 7 x 2.2 cm.
Material : plastic (TPR).

Cu guma pentru curatare universala, veti putea elimina eficient si usor urmele de pe o varietate de suprafete din casa sau biroul dvs. Aceasta guma antizgarieturi va permite sa scapati de arsuri, urme de depuneri de calcar, desene de pe pereti si multe altele.

Prin simpla frecare a gumei, veti observa cum urmele se estompeaza si se indeparteaza in profunzime. Suprafata moale si flexibila a gumei este conceputa sa nu zgarie sau sa deterioreze materialele, astfel incat sa puteti utiliza cu incredere aceasta guma pe o gama larga de suprafete.

Indiferent daca doriti sa curatati peretii, mobilierul, electrocasnicele sau alte obiecte din jurul casei sau biroului, guma pentru curatare universala va va fi un ajutor de incredere. Este usor de utilizat si se poate ajusta pentru a accesa si curata chiar si cele mai mici si mai greu accesibile suprafete.

Guma are dimensiunile de 1 x 7 x 2.2 cm, ceea ce o face usor de manevrat si de controlat in timpul procesului de curatare.

Materialul din care este fabricata guma este plastic de inalta calitate (TPR), care este durabil si rezistent, oferindu-va o gama lunga de utilizari.

Cu guma pentru curatare universala, veti avea un instrument versatil si eficient pentru a restabili aspectul impecabil al suprafetelor din jurul dvs. si pentru a obtine rezultate de curatare de inalta calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura