Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport magnetic pentru cutite 38 cm - Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
SEBY01019971420
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suportul magnetic de perete poate fi folosit pentru depozitarea cutitelor, foarfecelor sau a altoru ustensile de bucatarie sau unelte de metal.

Bara se fixeaza cu suruburi in perete sau pe interiorul usilor de dulapurilor oferind o solutie ingenioasa de depozitare si economie de spatiu.

Dimensiunea produsului: L 38 xH 4,8 CM x l 2 cm.
Culoare - negru.
Material - Plastic, fier magnetic.
Suportul magnetic pentru cutite de la Quttin este solutia perfecta pentru depozitarea si organizarea eficienta a cutitelor, foarfecelor si altor ustensile de bucatarie sau unelte metalice. Cu ajutorul acestui suport, veti avea mereu acces rapid la ustensilele de taiat de care aveti nevoie, iar bucataria dvs. va fi mai bine organizata.

Suportul magnetic poate fi fixat pe perete sau pe interiorul usilor dulapurilor cu ajutorul suruburilor incluse, oferindu-va flexibilitate in alegerea locului de depozitare. Prin montarea pe perete, veti economisi spatiu pretios pe blatul de lucru si veti avea un aspect ordonat si modern in bucatarie.

Cu dimensiunile sale de L 38 x H 4,8 x l 2 cm, acest suport magnetic este suficient de mare pentru a gazdui o gama variata de cutite si alte ustensile de bucatarie. Bara magnetica este realizata dintr-un amestec de plastic si fier magnetic, oferindu-va o aderenta puternica si sigura pentru ustensilele dvs. de taiat.

Suportul magnetic este disponibil in culoarea neagra, care se integreaza cu usurinta in orice decor de bucatarie. Designul sau simplu si elegant completeaza aspectul modern al bucatariei dvs.

Cu ajutorul suportului magnetic pentru cutite de la Quttin, veti putea avea ustensilele de taiat la indemana, organizate si in siguranta. Bucurati-va de eficienta si aspectul estetic pe care aceasta solutie de depozitare va le ofera in bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura