Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac de vidat haine pentru aspirator sau pompa - 70x100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO28753
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sac de vitat haine sau plapumi, pilote, perne si alte articole vestimentare si textile.
Folosirea uni sacr de vidat haine are avantajul obtinerii unei economii de spatiu impresionante de pana la 70%.
Sacul de vidare a hainelor va proteja articolele vestimentare si alte textile de mirosuri, praf, molii, acarieni si umezeala.
Dulapurile de haine vor deveni mai incapatoare.
Sacul se videaza cu ajutorul unui aspirator sau a unei pompe manuale de aspirat (neincluse).
Hainele vidate vor fi protejate de molii, praf, acarieni, umezeala si mirosuri.
Inchiderea sacului se face cu fermoar glisant.
Dimensiuni : 70 x 100 cm
Material : nylon+polietilena
Sacul pentru vidare haine este un accesoriu util si practic pentru a pastra si a proteja hainele intr-un mod eficient. Cu dimensiunile sale de 70x100 cm, acest sac este suficient de spatios pentru a contine mai multe articole de imbracaminte in acelasi timp.

Sacul este special conceput pentru a fi utilizat in combinatie cu un aspirator sau cu o pompa de vidare. Aceasta permite indepartarea aerului din interiorul sacului, reducand volumul hainelor si asigurandu-le o protectie optima impotriva prafului, umiditatii, insectelor si mirosurilor nedorite.

Fabricat din material rezistent si durabil, sacul pentru vidare haine este conceput sa reziste in timp si sa ofere protectie de lunga durata. In plus, materialul transparent iti permite sa vizualizezi continutul sacului fara a-l deschide, astfel incat sa gasesti rapid hainele pe care le cauti.

Acest sac pentru vidare haine reprezinta o solutie excelenta pentru organizarea si protejarea hainelor tale. Indiferent daca il folosesti pentru a elibera spatiu in dulapuri, pentru a pregati hainele de sezon sau pentru a lua cu tine in calatorii, vei aprecia beneficiile si practicitatea sa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura